+385 (21) 260 640

  ALU ULAZNA VRATA

  Kvalitetna vrata IZODAL upotpunjuju osjećaj doma i poslovnog prostora. Unutarnja ili vanjska, klasičnog otvaranja ili klizna uvijek osiguravaju potrebnu intimu.

  Ulazna vrata moraju biti besprijekorna što se tiče funkcionalnosti, sigurnosti i estetike. Model, boju i način otvaranja izabirete sami.

  Jednostavni aluminijski modeli ravnih su linija. Odlikuju ih čvrstoća i kompaktnost, jako dobro zatvaranje i brtvljenje te kvalitetni okovi. U cijelosti su izrađena u poduzeću IZODAL. Oblikovana su vodoravnim, okomitim i kosim prečkama te brojnim kombinacijama panela i stakla. U ponudi imamo standardne modele, ali izrađujemo i vrata po Vašim željama u skladu sa tehničkim mogućnostima.

  Osim osnovnih aluminijskih modela u ponudi imamo i aluminijska ulazna vrata modernog dizajna sa brojnim ˝skrivenim˝ prednostima koja su izvedena besprijekorno što se tiče trajnosti, funkcionalnosti, sigurnosti i estetike. Mogu se kombinirati različiti ukrasni paneli modernog dizajna i boja te uskladiti s okvirom od prekinutog termičkog mosta što garantira vrhunsku izolaciju. Također moguće je izvesti različite kombinacije boja sa svake strane vrata, jednostrano ili obostrano.

  Cjelokupnu ponudu alu ukrasnih panela pogledajte na stranici www.grad-export.hr  i to linije ELITE, ELITE+, SIMPLE te ALU i HPL paneli.