+385 (21) 260 640 izodal@izodal.hr

ALU PROZORI I KLIZNE STIJENE

Dosada je najveći nedostatak aluminijske stolarije bila loša toplinska izolacija. Danas to više nije slučaj. Izodal proizvodi aluminijske prozore od različitih serija prvoklasnih dobavljača profila, različitih izvedbenih karakteristika, odlične izvedbe i modernog dizajna. Alu klizne stijenke idealno su rješenje kada želite maksimalno iskoristiti prostor . Velika prednost koju klizne stijenke daju prostoru je osvijetljenost. Vrlo su jednostavne za korištenje jer se mogu otvarati uz minimalan fizički napor i maksimalno su funkcionalne . Karakterizira ih jednostavni sistem otvaranja . Klizne stijene idealne su kao panoramske za velike površine koje je potrebno ostakliti kao i za male i uske prostore te kao izlaz na terasu ili vrt.
Sistemi aluminijskih kliznih stijenki su različiti kod proizvođača profila . U ponudi imamo sve sisteme proizvođača FEAL, ALUK, Schuco , Cortizo a ponosni smo partner belgijskog proizvođača aluminijskih sistema Reynaers.

Reynaers prozori

U Reynaers sistemima  ćete pronaći aluminijski prozor za svaku vrstu projekta, od komercijalnog do stambenog do tradicionalnog i suvremenog jer su sistemi  svestrani u funkciji i dizajnu. Dostupan je svaki željeni tip otvora, od otvaranja prema unutra i prema van, okretanja i nagiba i dvostrukog krila. Potpuni asortiman energetski učinkovitih prozora dostupan je i za one projekte koji zahtijevaju da ispunite najstrože zahtjeve za učinkovitošću. Pregledajte naš asortiman aluminijskih prozora na ovoj stranici.

Link : https://www.reynaers.com/en/consumers/products/windows

 

Reynaers klizne stijenke

Zahvaljujući mogućnosti stvaranja velikih ostakljenih područja, omogućavajući prirodnijem svjetlu da uđe u prostoriju, Reynaers  aluminijska klizna vrata i klizna preklopna vrata savršeno su rješenje za maksimiziranje prostora i minimiziranje prepreka iznutra i izvana. Reynaers kliznim vratima može se upravljati i ručno i automatski. Dostupne su brojne mogućnosti otvaranja, od mono-šine koja može nestati do zida, multi-šine koja omogućuje vrlo velike otvore i preklopnog rješenja, do krajnjeg mjesta za maksimiziranje prostora.

Pogledajte naš asortiman aluminjskih kliznih stijenki na ovoj stranici:

https://www.reynaers.com/en/consumers/products/sliding-systems

HI FINITY , privatna kuća, Brač

Uživajte u beskonačnom pogledu uz vrhunske performanse! Izuzetno tanak dizajn Hi-Finity kliznog sustava stvara velike prozirne površine s laganim, uglađenim i elegantnim izgledom.

Ovaj potpuno proziran i dostupan klizni prozor neprimjetno proširuje unutrašnjost kuće izvana. Unatoč minimalnim vizualnim stranicama, visoka čvrstoća sustava omogućava Hi-Finity-u da nosi težinu velike klizne staklene ploče do 750 kilograma  a fiksni paneli do 1200 kg. Za višu razinu udobnosti, skriveni motor omogućava otvaranje otvora s pritiskom gumba ili    povezivanjem motora sa sustavom kućne automatizacije.